Jezděte déle, jeďte dále – i když asfalt končí. Colnago C68 Allroad

C68 Allroad přináší více svobody se rozhodnout kam na něm pojedete.

Představujeme vám první kolo navržené pro jízdu na jakémkoli povrchu, od hladkého asfaltu po lehký terén.

Vzhledem k tomu, že potřeby cyklistů jsou stále rafinovanější, Colnago věnuje rám těm, kteří hledají dobrodružství a rádi jedou dál, když hladký povrch skončí. Colnago C68 Allroad je první model navržený tak, aby vás přenesl z hladkého asfaltu do lehkého terénu, navíc nadále zůstává věrný své DNA s konceptem více dílů a rámu ručně vyráběného v Itálii. Krása, emoce a požitek z jízdy je to co hledáme v každém jednotlivém produktu, který vyrábíme.

Kolo je pro nás umělecké dílo. Staráme se o jeho proporce, detaily, materiály a konstrukční postupy a C68 je ztělesněním tohoto konceptu. C68 Allroad je výtvor tohoto neustálého hledání krásy. Hledání, které se nikdy nezastaví, ani když asfalt skončí. Na rozdíl od silničního modelu byla pro C68 Allroad navržena specifická geometrie, díky níž je kolo kompaktnější, pohodlnější a s optimalizovanou šíří pláště až 35 mm.

Pro zlepšení výkonu na hrbolatých površích je navíc tvar spodní trubky mírně odlišný od silniční verze, řetězové a sedlové vzpěry jsou zesíleny. Výsledkem je stejný vynikající pocit z jízdy jako na C68 Road, ale vylepšený pro větší dobrodružství: můžete jezdit na mnoha různých površích, například na polních a štěrkových cestách.

Jezděte déle, jeďte dále – i když asfalt končí.

Colnago-C68-Allroad-media (10)

Zpět do obchodu