Navrhněte si svůj vlastní design kola Colnago

Colnago Studio Color

 

Pro model C68 nabízí Colnago jedinečnou možnost vytvořit si vlastní design rámů přímo z pohodlí vašeho domova. V našem virtuálním studiu můžete zcela upravit vzhled rámu podle vašich představ a preferencí. V základní nabídce máme 5 základních barev, které jsou již samy o sobě elegantní a stylové. Pokud se vám žádná z těchto barev nezamlouvá nebo máte jiné specifické požadavky na design, můžete využít Studio Color za příplatek 28 875 Kč. Tato investice vám umožní vytvořit si naprosto unikátní design, který se bude vymykat tradičním omezením.

 

Jak to funguje?

1. Vstupte do našeho virtuálního studia, kde na vás čeká s široká paleta barev, vzorů a designových prvků

2. Vyberte model rámů Colnago C68

3. Začněte si hrát s různými barvami a vzory. Naše paleta barev je nekonečná, takže si můžete vybrat přesně tu správnou kombinaci

 

Jakmile jste s vaším designem spokojeni zaregistrujte se a můžete jej uložit a sdílet s ostatními. Také ho můžete odeslat našemu týmu, abychom vám mohli zajistit výrobu rámů Colnago s vaším vlastním designem.

Na závěr vám nabízíme možnost objednat rám Colnago s vaším vlastním designem přímo od nás. Náš tým se postará o to, aby váš výsledný design byl skutečným unikátem.

Navštivte naše virtuální Studio Color nebo naše obchody. Zde můžete nechat volně probíhat svou kreativitu a vytvořit rám Colnago přesně podle svých představ. Buďte jedineční a navrhněte si vlastní design rámu Colnago!

 

COLNAGO C68 - FONDO NERO-59

Zpět do obchodu